Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Η ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ
Η ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ

Λόγια Αγάπης σταλμένα από τον Θεό Πατέρα
προς όλα τα δικά Του παιδιά που αγωνίζονται στη γη. 

Λατρεμένα Μου παιδιά, αγαπημένα Μου κρινολούλουδα, θα ήθελα να μπορούσατε να νιώσετε πόσο πολύ σας αγαπώ. Πόσο σας λατρεύω. Είστε τα σπλάχνα Μου, αφού βγήκατε μέσα απ’ την καρδιά Μου, γι’ αυτό και ο καθένας από σας, έχει μια θέση εκεί που τον περιμένει. Πιστέψτε το παιδιά Μου, το λέω στον καθένα από σας.

Γιε Μου, κόρη Μου, Εγώ σε γέννησα. Από τα δικά Μου σπλάχνα βγήκες και πήρες σάρκα και οστά μέσα στη μήτρα που Εγώ επέλεξα, να σε κυοφορήσει. Ακόμη και οι φυσικοί σου γονείς, είναι παιδιά δικά Μου, βγαλμένα και αυτά μέσα από την καρδιά Μου. Εκεί λοιπόν σας περιμένω όλους να επιστρέψετε, αφού αυτό είναι πραγματικά, το βασίλειό σας.


Ότι έχω είναι δικό σας. Ότι με πολύ σοφία δημιούργησα, σας το χάρισα με πολύ εμπιστοσύνη, ώστε με αγάπη να το αξιολογήσετε, για να ευφραίνεται η καρδιά σας και μέσα από τα βάθη της, να βγαίνει μόνο αγάπη για Μένα και ευγνωμοσύνη. Δεν σας ζήτησα τίποτα άλλο σαν αντάλλαγμα, παρά μόνο ότι περιμένει ένας γονιός από το παιδί του. Την λατρεία, την εμπιστοσύνη και την υπακοή του. Μα αλήθεια, τι απ’ όλα αυτά Μου δίνετε; Ρίξτε το βλέμμα σας, βαθιά μες την καρδιά σας και πείτε Μου, Με λατρεύετε; Με εμπιστεύεστε; Με υπακούτε;

Αχ θησαυροί μου! Θα σας απαντήσω Εγώ, αφού μπορώ να δω τι κρύβει η καρδιά σας. Όχι αγαπημένα Μου παιδιά. Δεν Με λατρεύετε. Δεν Με εμπιστεύεστε. Δεν Με υπακούτε. Μα πάλι λατρεμένα Μου κρινάκια, δεν σας αδικώ και ψάχνω να βρω λόγους να σας δικαιολογήσω. Είστε άνθρωποι αδύναμοι και μπορείτε να αγαπήσετε ότι μπορούν να δουν τα μάτια σας, ότι μπορούν να ακούσουν τα αυτιά σας. Μπορείτε να αγκαλιάσετε ότι με στοργή, μπορούν να κλείσουν τα δύο σας χέρια. Έτσι σας έπλασα αγαπημένα Μου, γιατί μέσα στον Παράδεισο, ο γιος Μου και η κόρη Μου, Με έβλεπαν, Με άκουγαν, γι’ αυτό μπορούσαν να Με λατρέψουν, να Με εμπιστευθούν και να Με υπακούσουν. Και Εγώ τους γέμιζα με το δικό Μου πνεύμα, με τη δική Μου αγάπη, για να είναι ευτυχισμένοι. Και τότε ένιωσα αυτό που νιώθω για τον ίδιο Μου το Γιο, για Τον γλυκό Μου Ιησού. Ένιωσα πως Είμαι ο Πατέρας και η Μάνα σας, γιατί μέσα στην καρδιά Μου, για το δικό Μου πλάσμα, χτυπούσε η καρδιά Μου και πατρικά και μητρικά.

Τόσο πολύ σας έκρυβα και σας κρύβω  στην καρδιά Μου, όπως κρύβετε εσείς το δικό σας βρέφος μέσα στην αγκαλιά σας. Την ίδια ευτυχία που νιώθει η μάνα, την ώρα που έχει το παιδί της ακουμπισμένο μέσα στο στήθος της, να θηλάζει το νέκταρ της στοργής της, την ίδια αγάπη νιώθω κι Εγώ για σας, τα δικά Μου τα παιδιά, γιατί εσείς είσαστε τα βρέφη Μου κι Εγώ ο Γονιός σας, ο Πατέρας και η Μάνα σας. Τίποτα άλλο δεν σας ζητώ παιδιά Μου, από το να Με κοιτάτε στα μάτια, όπως σας κοιτώ και Εγώ. Να Με αγαπάτε, όπως σας αγαπώ και Εγώ. Να νιώθετε το χτυποκάρδι Μου και να αφήσετε την καρδιά σας να χτυπά ερωτικά για Μένα. Αυτή θα είναι η ευτυχία Μου. Να με λατρεύουν τα μαργαριτάρια Μου, όπως ερωτικά, μητρικά σας αγαπά, η Θεϊκή καρδιά Μου.

Πολύ σας λάτρεψα παιδιά Μου, μα αυτό το είδε ο σατανάς και από τον πολύ του φθόνο, θέλησε να απομακρύνει τα παιδιά Μου από κοντά Μου, δοκιμάζοντας την λατρεία, την εμπιστοσύνη και την υπακοή τους. Τους είπε πως δεν τους αγαπώ, γιατί αν τους αγαπούσα θα τους άφηνα ελεύθερους να κάνουν ότι θέλουν μέσα στον παράδεισο που τους χάρισα. Και τότε τα παιδιά Μου τον πίστεψαν και αμέσως κλονίστηκε η λατρεία και η εμπιστοσύνη τους σε Μένα και αυτό έφερε και την ανυπακοή στο θέλημά Μου, με αποτέλεσμα τον θάνατο, που ήταν ο αποχωρισμός μας.

Μα μήπως αυτό δεν κάνει και τώρα, με όλους εσάς παιδιά Μου; Δεν σας λέει πως δεν σας αγαπώ, γιατί αν σας αγαπούσα θα σας άφηνα ελεύθερους να γευτείτε κάθε ηδονή; Δεν σας λέει να μην Με εμπιστεύεστε και μόνοι σας να φροντίζετε για τον εαυτό σας, αφού Εγώ είμαι τόσο απόμακρος και σκληρός; Δεν σας λέει να μην υπακούτε στους νόμους της ευγένειας και της αγάπης, αφού με αυτά πάντα θα χάνετε και θα είστε τελευταίοι; Αχ γλυκές Μου εικόνες, πείτε Μου στ’ αλήθεια, ποιο από τα διαλεχτά παιδιά Μου, που εσείς αποκαλείτε αγίους, και που θεληματικά διάλεγαν την τελευταία θέση όσο ζούσαν, δεν κέρδισαν την αληθινή ζωή και δεν απολαμβάνουν τώρα, την γλυκύτητα του Παραδείσου;

Σας υποσχέθηκα, πως όσο θα είστε στην καρδιά Μου, θα σας γεμίζω με χαρά. Αυτό το κάνω. Κανένας δεν μπορεί να παραπονεθεί ότι ήταν στην δικιά Μου την καρδιά και έζησε δυστυχισμένα. Όμως τώρα, μόνοι σας αποφασίσατε να βγείτε από κει και επιλέξατε το κακό αντί το καλό, την δυστυχία, αντί την ευτυχία, την στεναχώρια, αντί την ηρεμία. Εγώ σας έδινα ειρήνη και δεν την δεχτήκατε. Ο εχθρός, σας δίνει πόνο και τον ακολουθείτε. Εγώ σας έδωσα την σκάλα να ανεβείτε στον ουρανό ξανά κι εσείς προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε την σκάλα αυτή για να κατεβείτε στον Άδη. Γιατί Με διώξατε από τις καρδιές σας και ακολουθείτε τον σατανά; Γιατί Με αναγκάζετε να κάνω κάτι που δεν θέλω; Γιατί Με αναγκάζετε να αφήσω την δύναμη του σατανά να επεκταθεί; Θέλω να Μου πείτε τι σας έκανα και Με διώξατε με τόση ευκολία και αφροσύνη.

Όταν κατεβάζω τα μάτια Μου στη γη, για να αντικρίσω τα παιδιά Μου, με πόνο διαπιστώνω πως είναι λίγα αυτά που Με κοιτούν στα μάτια και Μου λένε, είμαστε εδώ Πατέρα Μου εμείς, και λαχταρούμε ένα σου χάδι, μια πατρική αγκαλιά, ένα φιλί δικό Σου.
Λίγα είναι τα παιδιά, που θέλουν να ενωθούν με Μένα. Που θέλουν να μπουν στην καρδιά Μου και ανοίγουν τη δική τους για να Με κλείσουν και αυτοί στοργικά. Τα υπόλοιπα, ποτέ δεν σηκώνουν το βλέμμα τους ψηλά. Παραδομένοι σε σαρκικές απολαύσεις και αναζητήσεις, τρέχουν να βρουν γήινες χαρές, να περάσουν τον χρόνο τους. 

Έχει καταφέρει να τους πείσει ο σατανάς, πως δεν υπάρχω, πως δεν τους έχω ανάγκη και δεν Με έχουν και αυτοί, ή στην καλύτερη περίπτωση, αν αφιερώσουν πέντε λεπτά τη μέρα για να πουν ένα πάτερ ημών, σύντομα και δίχως καν να στείλουν την καρδιά τους στον ουρανό, έχουν κάνει το καθήκον τους προς Εμένα και μπορούν ασυνείδητα και απροκάλυπτα να συνεχίσουν τον τρόπο που ζουν.

Μα πάλι έχει κερδίσει ο σατανάς, αφού Μου λέει:

·  Αυτοί είναι δικοί μου. Η μέρα που τους χάρισες, έχει 24 ώρες και τις περισσότερες από αυτές, τις αφιερώνουν σε μένα, ζώντας αχαλίνωτα, δίχως φραγμούς, με κρίσεις, άγχος και προχειρότητα…

· Δεν με πειράζει να σου αφιερώσουν πέντε λεπτά, για να σου πουν κάτι που ούτε το πιστεύουν. Σου λένε πως είσαι ο Πατέρας τους που ζεις στον ουρανό. Μα αν το πίστευαν θα σε αναζητούσαν όλη την ημέρα, να τους ευλογήσεις και να τους διδάξεις το θέλημα σου. Σου ζητούν να γίνει το θέλημα σου όπως στον ουρανό έτσι και στη γη, μα οι ίδιοι κάνουν καθημερινά ότι τους ψιθυρίσω εγώ στ’ αυτί ή ότι τους κάνω να θελήσουν μέσα από τις επιθυμίες που βάζω στην καρδιά τους. Σου ζητούν τον καθημερινό άρτο και αυτό είναι το μόνο που πραγματικά θέλουν από σένα. Να τους δώσεις ότι χρειαστούν για να ζήσουν και να συνεχίσουν να με δοξάζουν. Αυτό μάλιστα το απαιτούν και αν δεν τους το δώσεις τότε σε αναθεματίζουν. Μετά σου ζητούν να τους συγχωρήσεις όπως συγχωρούν και αυτοί τους αδελφούς τους, δηλαδή καθόλου. Ακόμη και αν εσύ ήθελες να φανείς ευσπλαχνικός, αφού αυτοί δεν είναι στους άλλους, δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις, αφού τους είπες να λένε, αν το κάνουν αυτοί, να το κάνεις και εσύ. Και τέλος, σου ζητούν να μην επιτρέψεις να πέσουν σε πειρασμό, αλλά να τους φυλάξεις από μένα, την στιγμή που οι ίδιοι με κρατούν σφιχτά και δεν με αφήνουν να φύγω. Οι ίδιοι μου επιτρέπουν να μπαίνω στα σπίτια τους και μου έχουν αφιερώσει την πιο περίοπτη και ωραιότερη θέση του σπιτιού τους και από κει, με υποδέχονται καθημερινά και αφήνουν τις αισθήσεις τους να πλημμυρίζουν από τις δαιμονικές μου διαβολές. Έτσι περνάει στο είναι της ψυχής τους, το δικό μου θέλημα, το μίσος, η πορνεία, η φιληδονία, η φιλοδοξία, η ζήλεια, η εκδικητικότητα, η ανωμαλία και όλα όσα είναι ενάντια στο θέλημα σου. 

· Τι έχεις καταφέρει εσύ με την αγάπη σου; Συγκίνησες έστω και ένα σου παιδί; Ακόμη και αυτοί που λένε πως σε λατρεύουν, εύκολα πέφτουν μόλις τους δοκιμάσω. Μόνο όταν επικαλούνται τους δικούς σου καταραμένους, (εννοεί ο σατανάς τους αγίους του Θεού) που όσο έζησαν στη γη, μέσα στον δικό σου έρωτα, με έδιωχναν μακριά και όσοι φωνάζουν τους ανόητους υπηρέτες σου, (εννοεί εδώ τους αγγέλους) αυτούς που δεν κατάλαβαν πως αν με ακολουθούσαν θα είχαν όλο τον κόσμο δικό τους, μόνο άκουσαν την βροντερή φωνή, του τρισκατάρατου Μιχαήλ και έμειναν πίσω κοντά του, σαν σκλάβοι να σε υπηρετούν και όχι ελεύθεροι μέσα στην δόξα και την ελευθερία που αποκτάει κάποιος μακριά σου. Πάρε ζητιάνε τα ψίχουλά σου. Αφού και αυτά τα ψίχουλα που σου δίνουν, στα δίνουν με τόσο απαξιωτικό τρόπο, που σε καρφώνουν στην καρδιά, αντί να σε ευφράνουν. Άκου τα ψεύτικα λόγια κοροϊδίας που βιαστικά σου λένε και αποφάσισε επιτέλους να τους αφήσεις να χαθούν, αφού αυτοί πρώτοι σε έχουν παρατήσει.

Αχ παιδιά Μου, πόσο πονάει η καρδιά Μου σαν ακούω αυτά τα σατανικά λόγια, που όμως κρύβουν πολλές αλήθειες. Τότε πραγματικά σαν πληγωμένος ζητιάνος, ψάχνω να βρω έστω και μια καρδιά που καίγεται από αγάπη για Μένα και σαν την βρω της λέω: Δεν Με νοιάζουν τα λάθη σου παιδί Μου, όλα σου τα συγχωρώ, φτάνει μόνο να νιώθω πως η καρδιά σου μόνο για Μένα χτυπά. Μόνο Εμένα λατρεύει και ποθεί. Κρύψε Με εκεί, σαν παιδική μανούλα και άφησε και Μένα σαν μάνα να σε κρατώ σφιχτά. Δώσε μου απλά την καρδούλα σου και Εγώ θα σου τα δώσω όλα.

Πράγματι, σας έδωσα τα πάντα. Όλη την κτίση Μου, στα πόδια σας μπροστά. Εσείς να είστε οι κυρίαρχοι, αφού εσείς είστε τα παιδιά Μου. Τα σπλάχνα Μου. Οι άγγελοί Μου. Μα δεν σας ετοίμασα μόνο αυτά. Μετά τον προσωρινό θάνατο σας, σας περιμένει η αληθινή σας πατρίδα. Η κληρονομιά σας. Το ουράνιο Μου βασίλειο, που εκεί σαν δικά Μου παιδιά, άγγελοι θα σας υπηρετούν και με ολόλευκα φωτεινά ενδύματα θα ντύσουν την ψυχή σας και θα σας φέρουν στον θρόνο Μου μπροστά, να δείτε την δόξα Μου και να την μοιραστούμε. 

Και σεις τι κάνετε θησαυροί Μου; Με διώχνετε με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο και αφιερώνετε την καρδιά σας σε αυτόν που σας φθονεί και ζητάει την ψυχή σας, για να την ρίξει εκεί που ο ίδιος βασιλεύει. Στο αιώνιο πυρ, να φλέγεται, και έτσι πιο πολύ να Με πικραίνει.

Εγώ ο Άναρχος και Ισχυρός, γίνομαι ο πιο ανίσχυρος και τελευταίος. Βλέπω τα παιδιά Μου να χάνονται το ένα πίσω από το άλλο και δεν έχω το δικαίωμα να τα βοηθήσω, αφού άλλον κρατάνε αγκαλιά. 

Νομίζετε πως είστε δυνατοί, πως εξουσιάζετε τα πάντα, επειδή έτσι σας έπεισε, μα σαν αφήσω λίγο να ξεχυθεί η οργή Μου και δείτε γύρω σας την φύση να επαναστατεί, τότε ανίσχυροι Εμένα φωνάζετε για να σας σώσω. 

Αν άφηνα τα μάτια σας να δουν τον σατανά να σας κρατά σφιχτά, θα έβγαινε η ψυχή σας από τον φόβο σας, μα επειδή δεν το επιτρέπω, εσείς οι ίδιοι παίρνετε τα παιδιά σας, ότι πολυτιμότερο έχετε και τα αφήνετε μπροστά στο θρόνο του, να τα διδάξει και εκείνος να τα κατευθύνει, μέσα από την τηλεόραση, και όποιο άλλο καμουφλαρισμένο σύγχρονο μέσω διαθέτει. 

Αν τον βλέπατε και σας ζητούσε να του χαρίσετε την ψυχή τη δική σας και όσων αγαπάτε, σίγουρα δεν θα το κάνατε και αυτό το ξέρει. Γι’ αυτό φροντίζει μέσα από ευχάριστα διαβολικά τεχνάσματα να το καταφέρει. Και πραγματικά το έχει καταφέρει. Μπορεί να βασιλεύει στην καρδιά των παιδιών σας και να τα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, την στιγμή που εσείς πιστεύετε πως είναι ασφαλή μέσα στο δωμάτιο τους. Μα στην πραγματικότητα είναι εκτεθειμένα, μέσα στους πιο πονηρούς και διεστραμμένους δρόμους που δικοί του σατανικοί άνθρωποι καιροφυλαχτούν για να τα παραπλανήσουν. Ακόμη και αν θέλουν να μιλήσουν στους δικούς τους φίλους και δικούς τους ανθρώπους, έχει καταφέρει να το κάνουν μέσα από τον δικό του ελεγχόμενο κόσμο.

Σας αφήνει να πιστεύετε πως μπορείτε να λατρεύετε τον Θεό σας, μα παράλληλα να γεύεστε και ότι εκείνος σας προσφέρει. Δεν ζητάει την αποκλειστικότητα, γιατί ξέρει πως τότε θα χάσει, μα πολύ ύπουλα προσπαθεί να την κερδίσει. Και μήπως δεν το έχει καταφέρει; Αν αναλογιστείτε πως περνάτε την ημέρα σας θα καταλάβετε σε ποιον ανήκετε. 

Σημειώστε σε ένα χαρτί τις ώρες που αφιερώνετε σε κείνον, ζώντας όπως σας έχει μάθει. Πόσες ώρες αφιερώνετε στα περιττά σχόλια και κρίσεις, πόσες ώρες σε διαβολικά ακούσματα, πόσο χρόνο σε γαστριμαργίες και βλαβερές ουσίες που κυριεύουν το σώμα και το κάνουν ανίσχυρο και ακυβέρνητο, έρμαιο στα σαρκικά πάθη και πόσες ατελείωτες ώρες μολύνει την ψυχή σας μέσα από τα μάτια σας, που παραδομένα στην τηλεόραση παρατηρούν καθετί βρώμικο και ανήθικο που σας φουσκώνει τον εγωισμό και την φιλοδοξία, προσπαθώντας να σας πείσει πως όλα επιτρέπονται και δεν χρειάζεται να ζεις με φραγμούς αν θέλεις να πετύχεις στην ζωή σου. 

Σημειώστε επίσης και τις στιγμές που θα Με σκεφτείτε και θα Μου πείτε ένα λόγο και τι σας παρακινεί να το κάνετε αυτό.
Θα είναι ένα ευχαριστώ για όσα σας χαρίζω; Κι αν το πείτε, θα βγαίνει από την καρδιά σας, ή θα είναι τυπικό;
Θα είναι ένα σ’ αγαπώ; Κι αν το πείτε, θα το νιώθετε, ή θα το πείτε επειδή κάποιος σας έπεισε πως Μου αρέσει να το ακούω;
Θα είναι μια απλή προσευχή για να Μου δείξετε πως Με υπολογίζετε λιγάκι; Κι αυτό από τι; Μήπως από φόβο μην πάθετε κακό, ή χάσετε τελείως την επαφή μαζί Μου, ώστε όταν χρειαστείτε κάτι, να σας ακούσω; Ή θα είναι απλά μια ικεσία για κάτι που πιστεύετε πως οφείλω να σας δώσω σαν πατέρας που Είμαι; 

Προσέξτε μην σας πείσει ο σατανάς, πως οι ώρες που αφιερώνετε μιλώντας για Μένα, μου είναι απόλυτα αρεστές. Πολλοί από σας κρύβεται στην καρδιά σας ζήλιες και κρυφό εγωισμό και αυτά εκδηλώνονται με την ζωή σας, κάνοντας τα λόγια σας να μην είναι πιστευτά. Κανείς δεν μπορεί να μιλάει για Μένα, τον Θεό της άπειρης Αγάπης, αν ο ίδιος δεν είναι αγάπη. Μα ακόμη, και η λατρεμένη Μου κόρη Μαριάμ, που είχε πολύ αγάπη και ευσπλαχνία για όλο τον κόσμο και Με γνώριζε καλά, ποτέ δεν μιλούσε για Μένα, παρά μόνο με το παράδειγμά της. Προτιμούσε να μιλάει σε Μένα. Και σεις παιδιά Μου, αν βλέπετε κάποιον να ισχυρίζεται, πως Με γνωρίζει και μιλάει για Μένα, αλλά κρύβει ζήλιες και εγωισμό, όχι απλά μην τον ακούσετε, μα απομακρυνθείτε από κοντά του, γιατί μόνο κακό και στεναχώριες μπορεί να σας φέρει στην καρδιά. 

Ψάξτε λοιπόν τον εαυτό σας και σημειώστε τον χρόνο που Μου αφιερώνετε. Εγώ ήδη ξέρω το αποτέλεσμα, αφού το βιώνω καθημερινά. Αυτοί που θα εκπλαγούν θα είσαστε εσείς, όταν συγκρίνετε τις στιγμές που Μου ανήκουν με αυτές που αφιερώνετε ασυναίσθητα στο σατανά.  Τότε θα δείτε πως ζείτε και θα καταλάβετε σε ποιανού την αγκαλιά βρίσκεστε. Αν ζείτε σύμφωνα με το θέλημα Μου, τότε θα έχετε ειρήνη στην καρδιά σας γιατί θα βρίσκεστε μέσα στην αγκαλιά Μου. Αν όμως ζείτε μέσα σε ένα ψέμα, μέσα στην κακία και την ανηθικότητα, τότε θα έχετε άγχος στην καρδιά σας, γιατί θα ζείτε μέσα στην δική του δαιμονική αγκαλιά. 

Εσείς αγαπημένα μου παιδιά, θα επιλέξετε αυτόν που θα κερδίσει την ψυχή σας. Σε αυτόν που θα παραδώσετε τις αισθήσεις σας, αυτός θα σας υποδεχτεί μια μέρα που θα αφήσετε την πρόσκαιρη αυτή ζωή. Αν αυτό που θα διαπιστώσετε σας καθησυχάσει, τότε συνεχίστε να ζείτε όπως ήδη κάνετε. Αν όμως σας προβληματίσει, τότε αλλάξτε συνήθειες. Βρείτε το κουράγιο να επιβληθείτε στον εαυτό σας αλλά και στα παιδιά σας, όπως θα το βρω και Εγώ. 

Σαν στοργική μάνα και σαν Θεός της άπειρης Αγάπης και Ταπείνωσης, θα μπορούσα να αντέξω την ταπείνωση που Μου κάνετε καθημερινά, αφήνοντας τον σατανά να Με φωνάζει ζητιάνο της αγάπης σας, αφού πραγματικά Είμαι, μα τότε και εσείς οι δικές Μου εικόνες, θα γίνετε ασήμαντα και ανίσχυρα ζητιανάκια και θα σας καταστρέψει ο σατανάς. Αυτό δεν θα το αντέξει η βασιλική καρδιά Μου, γι’ αυτό θα γίνω ξανά ο δυνατός και ισχυρός Άρχοντας που Είμαι στ’ αλήθεια, για να γίνεται και σεις τα αρχοντόπουλά μου. Θα σας διεκδικήσω από το σατανά και δεν θα τον αφήσω να κλέψει τις καρδιές σας. 

Εκείνος, θέλει να σπείρει παντού τον όλεθρο, τον πανικό και την ερήμωση. Κι Εγώ θα τον αφήσω. Όμως, όσα παιδιά θα Με ομολογήσουν τώρα με θάρρος και θυσιαστική αγάπη, όχι μόνο θα τους προστατέψω, αλλά στις δύσκολες στιγμές θα ευλογηθούν πολύ. 

Μια μεγάλη ομολογία για Μένα, είναι να βγάλετε από το σπιτικό και την ζωή σας, τον δικό του θρόνο. Την τηλεόραση. Μέσα από αυτή, κατάφερε να σας κερδίσει. Να σας κάνει να Με ξεχάσετε. Να σας χωρίσει από Μένα. Να ζείτε στα σπίτια που Εγώ με ευλογία σας χάρισα, δίχως να Με σκέπτεστε. Τώρα προσπαθεί να κάνει το ίδιο με τους δικούς σας ανθρώπους. Προσπαθεί να σας απομακρύνει, ακόμη και αν ζείτε μαζί. Προσπαθεί να διακόψει κάθε επικοινωνία μεταξύ σας.

 Όσοι Με λατρεύουν και Μου αφιερώνουν τον χρόνο τους και την καρδιά τους, φαίνεται στα μάτια των δικών του, πως Εγώ τους απομάκρυνα από κείνους, αντί να σκεφτούν πως οι ίδιοι τους απομακρύνουν, αφού ζουν σύμφωνα με το θέλημα κάποιου άλλου. Δεν σκέφτονται πως τα δικά Μου παιδιά, φωτισμένα από το δικό Μου Άγιο Πνεύμα, αντιλαμβάνονται το κακό που προσπαθεί να κάνει ο σατανάς και γι’ αυτό επαναστατούν. Εγώ δεν χωρίζω κανένα. Επιτρέπω απλά να γίνεται αισθητή η διαφορά που υπάρχει, για να καταλάβετε το κακό και τη διχόνοια που προσπαθεί να σπείρει ο σατανάς. 

Σας είπα πως είναι μια ομολογία να βγάλετε την τηλεόραση μέσα από τα σπίτια σας και την ζωή σας. Είναι στ’ αλήθεια τόσο δύσκολο; Ακούτε για τα έσχατα χρόνια της αποκάλυψης που έρχονται και μέσα σας λέτε πως δεν θα παραδώσετε τις ψυχές σας στον αντίχριστο, στον σατανά. Μα αν δεν έχετε τώρα την δύναμη να ομολογήσετε το Θεό σας, βγάζοντας τον σατανά έξω από το σπίτι σας και από την ζωή σας, κάτι που δεν σας κάνει να υποφέρετε στο σώμα, τότε πως θέλετε να πιστεύετε πως θα καταφέρετε μόνοι σας να αντέξετε όλα αυτά τα δεινά που έρχονται; Όση θέληση και αν έχετε δεν θα σταθεί αρκετή να σας κρατήσει πιστούς. Μόνο η δική μου χάρις, θα σας δυναμώσει, για να μην γίνετε αρνητές και χάσετε την ψυχή σας. Όμως η χάρις μου δεν μπορεί να έρθει, όσο κάποιος άλλος βασιλεύει στην καρδιά και στις αισθήσεις σας.

Αλήθεια θα έφτανε μόνο μια κίνηση απλή για να σας χαριστεί ο παράδεισος. Η ουράνια Μου βασιλεία. Αρκεί με πίστη και θάρρος να καταστρέψετε τον θρόνο του σατανά που έχετε χτίσει στο σπίτι που εγώ ευλόγησα για τον καθένα, βγάζοντας την τηλεόραση και ότι μέσο χρησιμοποιεί για να κυριαρχήσει στην ψυχή σας. Θα δείτε πόση ηρεμία και χάρη θα έρθει ξανά στα σπίτια που θα ξεριζώσουν από μέσα το κακό. Οι οικογένειες θα ενωθούν ξανά και θα έχουν πολύ χρόνο να περάσουν μεταξύ τους, με πολύ απλότητα και χαρά, στιγμές που ποτέ δεν έβρισκαν ελεύθερες για αυτούς που αγαπούν.

Όποιος αρνείται και διώχνει τον σατανά, έξω από την ζωή του, ομολογεί Εμένα και κερδίζει την χάρη και την ευλογία Μου. Μην τον αφήσετε να σας πείσει πως μπορείτε να ελέγξετε το τι θα δείτε και θα δεχτείτε στην καρδιά σας. Προσπαθεί απλά να κερδίσει χρόνο, παραμένοντας κοντά σας. Σας είπα πως δεν μπορείτε να υπηρετείτε δυο κυρίους, γιατί πολύ γρήγορα τον έναν θα μισήσετε και θα αρνηθείτε, όπως και γίνεται.

Σας αφήνω, μόνοι σας να επιλέξετε τον κύριο που θα λατρέψετε. Όμως να ξέρετε, πως όποιο δρόμο ακολουθήσετε, αυτόν θα έχετε επιλέξει και για τα παιδιά σας. Αυτά είναι αδύναμα να ακολουθήσουν έναν διαφορετικό δρόμο. Τα παιδιά πάντα κρύβονται στην αγκαλιά των γονιών τους, αφού αυτούς εμπιστεύονται. Εσείς όμως καλείστε να φροντίσετε για την ασφάλεια και την ψυχή τους. Μην φροντίζετε μόνο το σώμα τους, αφήνοντας ακάλυπτη την ψυχή τους, όπως κάνετε ασυναίσθητα με τη δική σας. 

Και σεις αγαπημένα, αφιερωμένα Μου παιδιά, μείνετε κρυμμένα μέσα στην καρδιά Μου. Εκεί κανείς δεν θα μπορεί να σας πειράξει. Εγώ ο ίδιος θα σας προστατέψω. Θα στείλω τους αγγέλους Μου να σας υπηρετούν και να σας κατευθύνουν. Μιλήστε στους αγαπημένους σας και σε όσους Εγώ σας εμπιστεύτηκα, και πείτε τους ποιο είναι το άγιο θέλημα Μου. Αν σας ακούσουν θα  σωθούν μαζί σας. Αν όμως δεν θελήσουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας, αφήστε τους να περάσουν μέσα από τον δύσκολο δρόμο της ταπείνωσης, της θλίψης και του πόνου που τους έχει ετοιμάσει ο σατανάς. Εγώ απλά θα το επιτρέψω. Μα μην σταματήσετε λεπτό να προσεύχεστε γι’ αυτούς γονατιστοί μέσα στην καρδιά Μου. Και τότε Εγώ, θα έχω το δικαίωμα, την τελευταία στιγμή που ο σατανάς θα τους έχει εξασθενίσει και θα πιστεύει πως τους κέρδισε, να τους τραβήξω από την αγκαλιά του και να διεκδικήσω και πάλι την ψυχή τους.

Παιδιά Μου, η καρδιά Μου κρύβει για σας, όχι απλά πολύ αγάπη, μα έρωτα, έρωτα μητρικό που πολλές φορές Με κάνει να σας δικαιολογώ για την αδιαφορία σας. Μα μην ξεχνάτε θησαυροί Μου, πως Είμαι Δίκαιος και η δικαιοσύνη Μου, πρέπει να νικήσει την ευαίσθητη, μητρική καρδιά Μου. Σας υποσχέθηκα, πως όποιος, με απόλυτη εμπιστοσύνη, λατρεία και υπακοή, κρυφτεί στην αγκαλιά Μου, δεν θα υποφέρει ποτέ. Εγώ θα τον προστατεύω, από τα βέλη του σατανά, που με φθόνο θέλει να πληγώσει κάθε καρδιά που καίγεται από αγάπη και έρωτα για Μένα.

Θα υπάρξουν πολλά παιδιά, που θα Με αγαπήσουν και θα θελήσουν σαν μωρά, να μείνουν κρυμμένα στην αγκαλιά Μου. Θα υπάρξουν όμως και άλλα, που θα Με ερωτευθούν πολύ και ο έρωτάς τους θα καίει στα σωθικά τους, όπως η λάβα στο ηφαίστειο. Και όλη αυτή η λάβα, στα χρόνια του Αντίχριστου που ζείτε τώρα, θα ξεχυθεί σαν λαίλαπα, που στο πέρασμά της, θα κάνει και άλλες καρδιές να Με ερωτευθούν και η κάθε μία απ’ αυτές, να Με ομολογήσουν θυσιαστικά. Το αίμα τους, θα ξεπλύνει τις βρώμικες καρδιές των χαμένων από το σατανά παιδιών Μου, μα όχι επειδή Εγώ θα το ζητήσω, αλλά επειδή οι ίδιοι Μου οι θησαυροί, θα νιώσουν την πίκρα Μου για όλα αυτά τα χαμένα Μου παιδιά και θα θελήσουν, να Μου παραδώσουν την ψυχή τους, στον βωμό του έρωτα, δίνοντας όπως ο γλυκύς Μου Ιησούς, το αίμα τους για τα χαμένα πρόβατά Μου.

Ο σατανάς, έχει ήδη ξεκινήσει το φθονερό του σχέδιο, για να σφραγίσει όσους του παραδώσουν την ψυχή τους. Κανείς όμως απ’ αυτούς δεν μπορεί να φανταστεί πως ο ίδιος ο εωσφόρος θα τους θερίσει με το δρεπάνι του, κατεβάζοντας για πάντα στον Άδη την ψυχή τους. Μα μη φοβάστε αγαπημένοι Μου. Κανείς δεν θα χαθεί, αν ο ίδιος δεν το επιλέξει. Ο καθένας θα κλιθεί να ομολογήσει αυτόν που θα ακολουθήσει.

Εγώ, σαν δίκαιος κριτής, μα και στοργικός Πατέρας, θα επιτρέψω λίγο πριν την καταστροφή και την ερήμωση, όλα Μου τα παιδιά να μάθουν ποιος στ’ αλήθεια Είμαι. Θέλω, πριν κλιθεί ο καθένας να ομολογήσει αυτόν που θα ακολουθήσει, να ξέρει πως Εγώ δεν Είμαι ο απόμακρος και σκληρός Θεός, που κάποιοι θέλησαν έτσι να με παρουσιάσουν, αλλά Είμαι η άπειρη Αγάπη και Ευσπλαχνία. Είμαι ο στοργικός Πατέρας σας και η ευσπλαχνική Μανούλα σας, που με πόνο και λαχτάρα αναζητώ και προσμένω, να σας κλείσω και πάλι στην καρδιά Μου, αφού από κει βγήκατε.

Όσοι με απλότητα και πίστη, δεχτούν το μήνυμα του θεϊκού μητρικού Μου έρωτα, που νιώθω για σας παιδιά Μου, πολύ θα ευλογηθούν και άγγελοι θα τους υπηρετούν μέχρι να μου παραδώσουν την ψυχή τους. Απλοί, ασήμαντοι άνθρωποι, που ποτέ δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον σας, θα βρεθούν στον δρόμο σας, για να σας ελεήσουν και με τον τρόπο που θα ζουν, θα σας δείχνουν, πως ευλογώ κάθε παιδί που Μου ανήκει. Πολλά νεαρά παιδιά, που κρύβουν στην καρδιά τους ευγένεια, ταπείνωση και απλότητα, θα σας μεταφέρουν το άγιο θέλημά Μου, αφού σ’ αυτά ευαρεστείται η καρδιά Μου. Το Πανάγιο Μου Πνεύμα θα μιλάει μέσα από το στόμα τους, όπως τώρα και θα σας κατευθύνουν. Σ’ αυτά ανήκει η βασιλεία Μου, γιατί με απλότητα Με πίστεψαν και Με κρύβουν στην καρδιά τους. Η ειρήνη και η γαλήνη που θα ξεχύνεται μέσα από την ψυχή τους, θα σας βοηθάει να καταλάβετε πως Εγώ τους κατευθύνω.

Όσοι με πίστη και θάρρος Με ακολουθήσουν, αφήνοντας τα πάντα για τον δικό Μου έρωτα, πολύ θα ευλογηθούν.  
Τα θαύματα που θα επιτελούνται καθημερινά γι’ αυτούς, δεν θα τους συγκινούν τόσο, όσο ο πόθος που θα σιγοκαίει στην καρδιά τους, σαν δωρεά που θα αναβλύζει από το Τίμιο Σώμα και Αίμα Του Υιού Μου.  
Η επίκληση του ονόματός Μου και Τα Άχραντα Μυστήρια, θα είναι το μάνα που θα τρέφει και θα δυναμώνει την ψυχή τους, διώχνοντας τον σατανά και όσους εκείνος θα στέλνει, για να τους πειράξουν. 
Η καθαρή ματιά τους, θα μπορεί να διακρίνει, τις παγίδες του σατανά, που τα θολωμένα μάτια των οπαδών του, δεν θα ξεχωρίζουν. Ο καβαλάρης του ολέθρου που ήδη γυρνάει τον κόσμο, θερίζοντας πολλές ψυχές, δεν θα μπορέσει ποτέ να τους πειράξει.

Ναι αγαπημένοι Μου, ο όλεθρος έχει ήδη ξεκινήσει να σπέρνει το κακό. Η πείνα, η αρρώστια και ο θάνατος χτυπάει τις πόρτες των παιδιών Μου και όσο και αν πονάει η καρδιά Μου, δεν Μου επιτρέπετε να τα βοηθήσω. Μόνα τους επέτρεψαν στον σατανά να τους πειράξει. Μα περιμένω με αγωνία κάποιος να γονατίσει, εκλιπαρώντας γι’ αυτούς, το θείο Μου έλεος, για να τους ευλογήσω όσο μπορώ, πριν παραδώσουν την ψυχή τους. Πολλοί την πούλησαν στον σατανά και προσπαθούν από τις θέσεις που ο ίδιος τους εξασφάλισε, με θράσος να καταστρέψουν τα παιδιά Μου. Ξέρουν πως είναι ευάλωτα, αφού εγκατέλειψαν την αγκαλιά Μου. Μα δεν θα προλάβουν να χαρούν. Οι περισσότεροι θα χάσουν την ψυχή τους, πριν ολοκληρώσουν τα σατανικά τους σχέδια, αφού Εγώ θα επέμβω για να σώσω τα παιδιά Μου.

Όλοι είστε δικές Μου εικόνες, μα πολλοί αφήσατε την ψυχή σας ανοχύρωτη στον σατανά. Ακόμη και όσοι Με πολεμούν, Εγώ κρύβω γι’ αυτούς αγάπη στην μητρική καρδιά Μου, που την καρφώνουν καθημερινά, δίχως να το υπολογίζουν. Θα επιτρέψω γρήγορα να χαθούν, για να μην τους ρίξει ο σατανάς στα τρίσβαθα του Άδη, παραπλανώντας περισσότερες ψυχές. Τον καβαλάρη του ολέθρου που σπέρνει την πείνα, τις αρρώστιες και τον θάνατο, θα έρθει σύντομα να διαδεχτεί, ο καβαλάρης του πολέμου, μα δεν θα κρατήσει πολύ, αφού η καρδιά Μου θα σας σπλαχνιστεί όταν η ταπείνωση και ο πόνος γονατίσει την ψυχή σας και φωνάξετε: "Θεέ Μου Σε αναζητώ, δείξε μας το έλεός Σου". Πόσο θα ήθελα παιδιά Μου να μην περάσετε το καταστροφικό κατώφλι τις θλίψης και του πόνου, μα είναι αναπόφευκτο, αφού άλλος σας διεκδικεί με φθόνο.

Έχετε πίστη αγαπημένοι θησαυροί Μου. Εγώ θα Είμαι πάντα δίπλα σας, προσμένοντας με αγωνία να δω ένα δάκρυ μετανοίας, για να σας αναβαπτίσω μέσα σ’ αυτό και να σας καθαρίσω, για να σας κρύψω μέσα στην ασφαλή μητρική καρδιά Μου. 

Ακολουθήστε το παράδειγμα των δικών μου λατρεμένων παιδιών, Του Μονογενή Μου Ιησού και της ταπεινής βασίλισσάς Μου Μαριάμ. Αυτοί θα σας αποκαλύψουν ποιος Είμαι και με το παράδειγμά τους, θα σας διδάξουν πως θέλω να ζουν τα δικά Μου λατρεμένα αγγελικά παιδιά Μου. Εγώ θα σας θυμίσω πόσο πολύ Με λάτρεψαν και θα σας αποκαλύψω αλήθειες που ποτέ δεν μάθατε. Θα νιώσετε το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής τους, που θα γίνει ο οδηγός και για τις δικές σας ευγενικές ψυχούλες. Είστε δικές Μου εικόνες και κρύβετε μέσα σας, την ευγένεια και την αρχοντιά που έχουν τα παιδιά Μου. Αφήστε τα να ξεχυθούν και να πλημυρίσουν την καρδιά σας.

Σας αγαπώ και σας λατρεύω με μητρικό έρωτα παιδιά Μου, μα μην ξεχνάτε πως η κόλαση είναι γεμάτη από δικές Μου εικόνες, που δεν Με άφησαν με την ζωή τους να τους σώσω και έφυγαν για πάντα από την αγκαλιά Μου. Το έλεός Μου είναι μεγάλο, μα το ίδιο και η δικαιοσύνη Μου. Μείνετε στην καρδιά Μου και Εγώ στην δική σας.

Σας λατρεύω και νοσταλγώ ένα σ’ αγαπώ που θα βγει με πίστη απ’ την καρδιά σας.

Σας ευλογώ και περιμένω να σας κλείσω και πάλι στην καρδιά Μου,

Ο πικραμένος Πατέρας σας
 και  Θεός της άπειρης Αγάπης!ΕΚΤΥΠΩΣΗ