Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ

«ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ  
ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ»

Ο Κύριος μας μιλάει και μας λέει:

Θέλω να ζητήσω απ’ όλους να φτιάξετε μια αλυσίδα αγάπης πάνω από τον τόπο σας, πάνω από το έθνος σας, πάνω απ’ όλο τον κόσμο. Μια αλυσίδα αγάπης, που θα σας ενώνει η δική Μου πίστη και ο δικός Μου έρωτας. Αν το κάνετε αυτό, πολλοί τόποι θα σωθούν και δεν θα υποστούν αυτή την καταστροφή, που έχει ετοιμάσει ο Εωσφόρος με τους πονηρούς δαίμονές του.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Σας ζητώ να προσεύχεστε κάθε τρεις ώρες, στις 6:00, στις 9:00, στις 12:00, στις 15:00, στις 18:00, στις 21:00.
Είναι ώρες σημαδιακές, γιατί η κάθε μία ώρα της Εκκλησίας Μου έχει και ένα μεγάλο νόημα στη ζωή μας. Δεν θέλω να λέτε πολλά λόγια. Θέλω μονάχα να αφήνετε την καρδιά Σας να μιλάει. 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Πάρτε το κομποσχοινάκι σας, ο καθένας σας ξέρει τι αξία έχει αυτός ο τρόπος προσευχής και λέτε απλά:
«ΚΥΡΙΕ, ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ». Πείτε το τριάντα τρεις φορές, για να θυμάστε την υπέρτατη θυσία του Γιού Μου, που έζησε τριάντα τρία χρόνια κοντά σας.
«ΚΥΡΙΕ, ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ», λέγετέ το τακτικά στις 6:00, στις 9:00,στις 12:00,στις 15:00,στις 18:00,στις 21:00. Θέλω να συναντιέται εκείνες τις ώρες όλος ο κόσμος, όλοι μαζί, σαν να ανάβετε όλοι μαζί ένα κερί. Ένα κερί αγάπης, ελέους, ευσπλαχνίας, και θα Μου ζητάτε να σας σώσω. Αυτή η φωτιά θα καίει τον σατανά και θα καταστρέφει τα πονηρά του τεχνάσματα.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Όμως, θέλω ακόμη μια μικρή προσευχή να λέτε. Μια προσευχή που τώρα θα σας την διδάξω. Αυτήν την προσευχή θα την ζητήσω μόνο από τα παιδιά Μου, που Με αγαπάνε:
«ΘΕΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ, ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΜΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΪΚΟ ΣΟΥ ΕΡΩΤΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΣΟΥ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΘΕΪΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ».
Είναι μικρή, αλλά πολύ δυνατή. Γιατί στον θεϊκό Μου έρωτα, δεν μπορούν όλες οι δυνάμεις του σατανά να αντισταθούν.

Δώστε Μου Εμένα αυτή την προσευχή κι Εγώ θα μεταποιήσω τα πάντα σε σας σαν ευλογία. Και θα δείτε σε λίγο τι σημαίνουν οι δικές Μου ευλογίες, όταν θα αντέχετε αυτά, που δεν θα αντέχουν οι άλλοι. Όταν θα ζείτε με τέτοιο τρόπο, που οι άλλοι δεν θα μπορέσουν να ζήσουν. Όταν εσείς θα επιβιώνετε, την ώρα που οι άλλοι θα αποθνήσκουν. Όταν θα αναπνέετε και θα ζείτε, την ώρα που οι άλλοι θα αναπνέουν τον αέρα και θα πεθαίνουν. Όταν θα τρώτε και θα ζείτε, ενώ οι άλλοι θα τρώνε και θα πεθαίνουν. Όταν θα πίνετε και θα ζείτε, ενώ οι άλλοι θα πίνουν και θα πεθαίνουν.
Τότε θα καταλάβετε την αξία του δώρου που θα σας δώσω, όταν εσείς Μου λέτε αυτή την προσευχή.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
«ΠΑΝΙΚΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΡΗΜΩΣΗ,
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΤΩΡΑ»
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι ώρες που περνάτε, παιδιά Μου, είναι πολύ σκληρές και ας μην τις βλέπετε. Μόνο αυτοί που ξέρουν, μπορούν να δουν να παρατάσσονται, όπως σ’ ένα πόλεμο, εκατοντάδες άνθρωποι έτοιμοι με τα όπλα τους ο ένας να πολεμά τον άλλο. Όταν δείτε και παρατάσσονται στη σειρά και ασφαλίζονται πυρηνικά όπλα, τότε εσείς τι θα καταλάβετε; Ότι κάποιο κακό μεγάλο θα έλθει. Έτσι δεν είναι; Ε, αυτό έχει ήδη γίνει. Απλούστατα τον χρόνο ακόμα δεν επιτρέπω. Δεν τον επιτρέπω σε βάθος χρόνου, αλλά θα γίνει σε βάθος πολύ μικρού χρονικού διαστήματος. Εγώ δεν επιτρέπω και δεν αφήνω το χέρι τους να πατήσει το κουμπί και να ξεκινήσει το κακό, γιατί ακόμα περιμένω και τα τελευταία Μου παιδιά να ετοιμαστούν.
Αυτοί που θα Με πιστέψουν, θα τους σώσω. Οι υπόλοιποι, που λέτε ότι Με πιστεύετε, αλλά δεν είστε στην καρδιά Μου, εσείς μόνοι σας επιλέξατε τον πόνο, την θλίψη και τον πειρασμό. Πανικός, καταστροφή και ερήμωση, θα είναι αυτά τα τρία σκηνικά που τώρα θα έλθουν, όχι μόνο στην πατρίδα σας, αλλά σ’ όλο τον κόσμο. Οι άνθρωποι θα τρομάξουν από αυτό που θα γίνει, που ποτέ δεν ξανάγινε στην οικουμένη και ποτέ σε τέτοια μεγάλη έκταση δεν είχε ερημωθεί η γη, που Εγώ σας έδωσα για να χαρείτε και που εσείς αφήσατε τον πονηρό σατανά, να μπει και να σας γεμίσει σκοτάδι, να σας μεταφέρει αυτό που έχει στο νου του, για να εφαρμόσετε αυτά που ο ίδιος δεν μπορούσε να εφαρμόσει.
Ο σατανάς ο ίδιος δεν μπορεί να πειράξει τη γη. Μόνο ο άνθρωπος, που του έδωσα το δικαίωμα να βασιλεύει στη γη, έχει αυτό το δικαίωμα. Γι’ αυτό και ο σατανάς, τι έκανε;
Μπήκε σε πονηρά μυαλά και τους ετοίμασε να κάνουν αυτό, που δεν μπορούσε να κάνει εκείνος.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
«ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,
Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ»
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Όμως, εάν προσευχηθείτε όλοι μαζί, εάν κάνετε μία αλυσίδα παγκόσμια, όχι μόνο πάνω από τον τόπο σας και το έθνος σας, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο, να συναντιούνται αυτές τις ώρες εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι και να προσεύχονται, να ξέρετε ένα πράγμα:
Ότι ο σατανάς δεν θα καταφέρει να ολοκληρώσει το σχέδιό του και οι πληγές που θα επιφέρει, θα είναι πολύ λιγότερες από αυτές που ονειρεύτηκε κι Εγώ επέτρεψα.
Το αφήνω στην διάθεσή σας. Εσείς όμως θα αποφασίσετε!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μακάριοι αυτοί, που θα καταλάβουν τα λόγια αυτά που τους λέω τώρα.
Εύχομαι η καρδιά τους να ανοίξει και να αφήσουν το Άγιό Μου Πνεύμα, να ζωγραφίσει στην καρδιά τους, την αγάπη Μου και τις επιθυμίες Μου. Αυτοί δεν θα πάθουν τίποτα. Εγώ, σαν Μάνα θα προστατέψω τα δικά Μου τα παιδιά.
Λυπάμαι όμως και πληγώνομαι γι’ αυτούς, που θα φύγουν από την καρδιά Μου, από την αγκαλιά Μου και μόνοι τους θα επιλέξουν μια ξένη αγκαλιά, την αγκαλιά του πανικού, της καταστροφής και της ερήμωσης…

(απόσπασμα από κήρυγμα του π. Ελπιδίου Βαγιανάκη)

ΕΚΤΥΠΩΣΗ