Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

01. ΘΕΟΦΑΝΕΙΑΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Όταν γεννιέται ένα παιδί γίνεται χαρά μεγάλη και πολλοί χαίρονται. Βέβαια δεν το μαθαίνουν όλο.
-Πότε όμως μαζεύεται πολύ κόσμος για να γιορτάσει μια μικρή γιορτή ενός μικρού παιδιού;
-Όταν το βαφτίζουνε.
Στη γέννηση  απλά το μαθαίνουν και παίρνουν τηλέφωνα: «Α, χάρηκαν για τη γέννηση».
-Πότε όμως επίσημα γίνεται προσκλήσεις στον καθένα να έρθει να το δει για να χαρεί στη χαρά των γονιών του;
-Στη βάφτιση του παιδιού.
-Έχετε δει βάφτιση που να μην πάει η μάνα;
-Έχετε δει βάφτιση που να μην πάει ο πατέρας;
-Όχι.
Σήμερα αυτό είναι το μυστικό και η χαρά και η πληγή του Θεού Πατέρα. 

Βαπτίζεται ο Γιός Του, ο Υιός του ανθρώπου -γιατί ήταν τέλειος άνθρωπος- βαφτίζεται ο Υιός Του Θεού, «Θεός επέφανεν εν ημίν» και όμως αυτόν τον Γιό τον τέλειο άνθρωπο που ζήτησε να τον βάλει σε όλες τις μητρικές καρδιές, σε όλους εσάς μες στην καρδιά σας, σε μάνες, σε πατεράδες, σε παιδιά, σήμερα στη γιορτή του Γιού Του δεν βρίσκονται στη βάφτισή Του.
Σήμερα πώς μπορείς να  λες εσύ, που λες πώς τον αγαπάς τον  Υιό του Θεού σαν δικό σου παιδί και δεν είσαι στη βάφτιση του παιδιού σου;
-Πώς λες εσύ πώς τον αγαπάς σαν πατέρας του και δεν βρίσκεσαι στη βάπτισή του;
Αναζητήστε αυτούς τους ψεύτικους πατεράδες, τις ψεύτικες μανάδες που προφασίζονται προφάσεις και βρίσκονται στα σπίτια τους ή να κοιμούνται ή να δικαιολογούνται πως δεν είναι στη βάπτιση του Γιού τους.
-Πώς μπορεί αυτό το Παιδί να ξεχάσει ότι η μάνα του δεν ήταν στη βάπτισή του;
-Πώς μπορεί να ξεχάσει ότι ο πατέρας δεν ήταν στη βάπτισή του;
-Πώς μπορεί να ξεχάσει ότι όλα αυτά τα αδερφάκια που έλεγαν πως Τον αγαπούσανε και έπαιζαν μαζί και θα τον είχαν σαν δικό τους δεν είναι στη βάπτισή του;
Σκεφτείτε τα.

Σήμερα ο Θεός χαίρεται στη βάπτιση του Γιού Του.
Αλλά δεν χαίρεται πολύ, γιατί βαπτίζεται μόνο ο Γιός Του.
Χαίρεται και για κάτι άλλο. Θέλει να βαπτιστούν τα παιδιά Του. Εκείνα όμως το θέλουν;
Σήμερα ο Γιός Του βαπτίζεται στο νερό, η φωνή Του ακούγεται ψηλά στον ουρανό και όλα τα παιδιά Του τα αμαρτωλά τα προσκαλεί να τα αναβαπτίσει μέσα από τη Χάρη του Αγίου Πνεύματος.
Σήμερα αυτή η γιορτή, πόσο όμορφα ονομάζεται Θεοφάνεια, ο Θεός φανερώνεται.
Σήμερα αν τον γνώρισες τον Ιησού  μικρό βρέφος στη Βηθλεέμ δεν έχει αξία, αν σήμερα δεν τον δεχτείς μες στην καρδιά σου σαν Θεό επιφανέντα.
Τι αξία έχει να μάθεις ότι γεννήθηκε ένα παιδί αξιόλογο, όταν αυτό το παιδί εσύ δεν θα το αγκαλιάσεις, δεν θα το κάνεις δικό σου, δεν θα το βάλεις δάσκαλό σου;
Σήμερα η γιορτή αυτή μην νομίζεται ότι είναι μικρότερη των Χριστουγέννων για να μην την πω μεγαλύτερη. Γιατί τότε γεννήθηκε ένας Γιός και μαρτυρήθηκε από τους Αγγέλους.
Σήμερα βαπτίζεται ο Υιός του Θεού και μαρτυρείται από τον ίδιο Του τον Πατέρα!
Αυτός είναι λέει ο Υιός Μου ο Αγαπητός, που Τον βάζω μέσα στις καρδιές εκείνες που θα τον αγαπήσουν σαν δικό τους Γιό,σαν δικό τους Θεό,  όπως το έκανε η Βασίλισσα μου Μαριάμ.
Σαν Γιό της τον λάτρευε και σαν Θεό της τον ερωτεύεται.
Σαν Γιό της τον αγαπούσε και σαν Θεό της τον υπηρετούσε.
Σαν Γιό της του έδινε τα χάδια και τα φιλιά της και σαν Θεό της απόλυτα,  με υπακοή, αφοσιωμένα και με πίστη, με εμπιστοσύνη άφηνε την καρδιά της πάνω στη δική Του την καρδιά.
Γονάτιζαν μαζί για να προσευχηθούν στον Θεό Πατέρα και η μάνα που θα έπρεπε να διδάξει το παιδί, διδάσκεται από τον Γιό της, γιατί Εκείνος μιλούσε για τον Πατέρα, τον ξεχασμένο Πατέρα που όλοι μας έχουμε λησμονήσει.

Σήμερα ο Γιός  του Θεού, ο Αγαπητός, έρχεται στη γη να βαπτιστεί, για να ξεκινήσει το θείο Του έργο. Έρχεται όμως για να κάνει τι; Ποιο είναι το θείο Του έργο;
Ένα είναι μονάχα, να μας διδάξει την απόλυτη αγάπη, την εμπιστοσύνη, την αφοσίωση στον Θεό για να μας πει πως είναι Θεός στοργικός, τρυφερός, πολυέλεος και πολυεύσπλαχνος, που τόσο πολύ μας αγαπάει που για χάρη μας έστειλε τον ίδιο Του τον Γιό στη γη για να μας ευλογήσει.
Σήμερα ο Θεός αποκαλύπτει μέσω του Υιού Του την άπειρη ευσπλαχνία και μας δίνει τον Γιό Του σαν τέλειο δίδαγμα για την πορεία στον ουρανό.
Σήμερα μαθαίνουμε πως ο Θεός είναι έτοιμος να συγχωρήσει τον καθένα φτάνει μονάχα να του αφοσιωθεί.
Σήμερα μας αποκαλύπτει ο Θεός με τη δικιά Του τη φωνή ότι αυτός είναι ο Υιός Του, ο Αγαπητός, που σήμερα βαπτίζεται για να αναβαπτίσει όλους εμάς στη δική Του Αγάπη και στο δικό Του έργο. Σήμερα έρχεται να μας υπενθυμίσει γιατί ζούμε στη γη και τι πρέπει να ποθούμε για τον ουρανό. Σήμερα έρχεται να υπενθυμίσει σε όλους εκείνους που δεν μπορούνε να ζούνε χωρίς την αγάπη, χωρίς την ανάγκη κάποιος να τον αγαπά, πως τον κάνουν να υποφέρει, όπως εκείνοι υποφέρουν, όταν αυτοί που αγάπησαν που λατρεύουν δεν τους είναι πλήρως αφοσιωμένοι.

-Ποιος είναι ο άντρας εκείνος που θα χαρεί απόλυτα όταν νιώθει ότι η γυναίκα του δεν του ανήκει;
-Ποια γυναίκα είναι ευτυχισμένη όταν νιώθει ότι αυτόν που λάτρεψε, αυτός που είναι ο δικό της, ο απόλυτα δικός της, δεν την αγαπάει και το μυαλό του βρίσκεται σε άλλες;
-Ποιο είναι εκείνο το παιδί που θα είναι ευτυχισμένο, όταν θα νιώθει ότι ο πατέρας του δεν τον προστατεύει;
-Ποιο μωρό θα είναι ευτυχισμένο, όταν θα νιώθει ότι τα  χέρια  τα μητρικά το άφησαν έξω από μια ξένη πόρτα σαν άγνωστο για να δοθεί σε μια ξένη οικογένεια;
-Ποιος από όλους εσάς  μπορεί να καταλάβει ότι δεν είναι όμορφο πράγμα, όταν ένας φίλος προσβάλει τον φίλο του, όταν αδερφός προσβάλει τον αδερφό του;
-Ποιος είναι εκείνος που μπορεί να είναι ευτυχισμένος όταν νιώθει ότι δεν έχει κάποιον απόλυτα δικό του;
Κι όμως εσείς τα ζητάτε με τέτοια πίστη, με τέτοια δύναμη, με τέτοιο πείσμα.
-Όχι είσαι δικιά μου και μου ανήκεις και θέλω να μ’ αγαπάς και θέλω να σ’ αγαπώ.
Όμως γιατί δεν σκέπτεστε ότι Εγώ έβαλα σε όλους εσάς αυτές τις δυνάμεις τις αγάπης;
Ποιος από όλους εσάς δεν μπορεί να σκεφτεί  ότι Εγώ έβαλα την αγάπη και τον έρωτα ανάμεσά σας για να νιώθετε αυτό που νιώθω; Εγώ την έβαλα σε εσάς. Δεν είναι μόνο αυτό που νιώθετε εσείς ανάμεσα σας.
-Ποιος δεν μπορεί να σκεφτεί ότι Εγώ έβαλα στον άντρα τον έρωτα για τη γυναίκα για να νιώθει ότι έχει κάτι δικό του και έβαλα στη γυναίκα τον ίδιο έρωτα σε εκείνη για το σύντροφό της για να νιώθει ότι έχει κάποιον για να την προστατεύει;
-Ποιος δεν μπορεί να σκεφτεί ότι Εγώ τα έχω βάλει και αυτό που σας ζητώ, ξέρετε τι είναι;
Να μου αφοσιωθείτε πλήρως σαν αντρόγυνα  μαζί και οι δυο να με αγαπάτε.
Μαζί και οι δυο να με λατρεύεται.
Μαζί και οι δυο να είστε αφιερωμένοι σε Εμένα.
Κι όμως αυτό το δώρο που σας έδωσα  εσείς το καταπατάτε.
Αυτό το δώρο που σας έδωσα για να είστε ευτυχισμένοι το δίνεται πλούσια στο σατανά που σας πολεμάει από το πρωί μέχρι το βράδυ και κάνετε το ίδιο Μου το δώρο δυστυχία σε εσάς. Γιατί; Σπάνια είστε ευτυχισμένοι γιατί πάντα αμφιβάλλετε, αν ο σύντροφο σας, σας αγαπάει.
Πάντα αμφιβάλλετε  αν το ταίρι σας, σας συντροφεύει.
Πάντα αμφιβάλλετε αν αυτό που αγαπάτε είναι δικό σας.
Πάντα αμφιβάλλετε αν έχετε ασφάλεια.
Πάντα αμφιβάλλετε αν σας προστατεύει.
Ότι Εγώ έχω δώσει στη γη αυτό έχει γίνει. Όχι γιατί δεν είναι δυνατό το δώρο που σας έδωσα, αλλά είναι αδύνατη η καρδιά σας να πιστέψετε στα δώρα που σας χάρισα.
Είναι αδύνατη η καρδιά σας να πιστέψετε ότι σας τα έδωσα για να Με θυμάστε;
Δεν σας τα έδωσα για να απολαμβάνεται μονάχα αυτά.
Δεν σας τα έδωσα τα δώρα Εγώ, λέει ο Ιησούς ο Υιός του Θεού. Ο Δημιουργός του παντός, ο Πατέρας  Μου, σας τα έδωσε μαζί με Εμένα. 
Δεν σας τα έδωσα για να απολαύσεται μονάχα τα δώρα και να μην δοξολογήσετε Αυτόν που σας έδωσε τα δώρα.
Απολαμβάνετε τη φύση αλλά δεν δοξάζεται τον Δημιουργό της.
Απολαμβάνεται το οξυγόνο  που σας δίνω.
Ποτέ όμως δεν με μνημονεύεται ότι Εγώ είμαι το οξυγόνο της ζωής.
Σας έδωσα τα φρούτα, τα δέντρα, τα πάντα για να χαίρεστε να τρώτε και όμως ποτέ δεν ζείτε την αγωνία να φάτε  τον Άρτο, το ψωμί,  το κρασί, το Σώμα Μου και το Αίμα Μου για να πάρετε ζωή. Ποτέ δεν θυμάστε τίποτα από τα δώρα Μου.
Το μόνο που θυμάστε μονάχα είναι η απαίτηση σας από τον άλλον.
Οφείλεις να με αγαπάς!
Οφείλεις να με προστατεύεις!
Οφείλεις να ξέρεις ότι είσαι δικός μου!
Ποιος είναι δικός σας, αν Εγώ δεν βάλω μες στην καρδιά σας τα δώρα αυτά;
Ποιος από σας έχει το δικαίωμα να λέει στον άλλον «μου ανήκεις», αφού εσύ που Μου ανήκεις δεν Μου ανήκεις; Αφού εσύ που Εγώ σε έκαμα δεν αναφέρεσαι σε Εμένα;
Εγώ που σας δημιούργησα και σας τα έβαλα αυτά τα δώρα, δεν εκτιμάται Εμένα και προσπαθείτε και απαιτείται ο ένας από τον άλλον να του ανήκετε;

Σήμερα ήρθα να σας αναβαπτίσω μαζί με τον Γιό Μου στην κολυμβήθρα της μετανοίας.
Σήμερα είμαι έτοιμος να δεχθώ του καθενός σας την αγάπη.
Σήμερα είμαι έτοιμος να θυμηθείτε πως Εγώ είμαι το παν για σας.
Δεν είναι τίποτα σε αυτή τη ζωή το παν για σας.
-Τότε γιατί κάνετε το παν τα χρήματα;
-Γιατί κάνετε το παν τη φιληδονία;
-Γιατί κάνετε το παν όλα τα σαρκικά, τα ηδονικά, τα γήινα;
-Γιατί νομίζετε ότι μόνο σε αυτή τη γη ανήκετε και προσπαθείτε να απολαύσετε ότι έχω σαν δώρα σε αυτή τη γη σας χάρισα και δεν αναφέρεστε σ’ Εμένα;
-Γιατί ζείτε σαν να μην ζείτε;
-Γιατί θέλετε να ζείτε έτσι σαν η επόμενη μέρα να μην ανήκει πλέον στον ουρανό;
-Δεν έχετε καταλάβει ότι Εγώ σας έφερα στη γη για να σας ανεβάσω στον ουρανό;
-Και σεις ζείτε μόνο για τη γη χωρίς να σκέφτεστε τον ουρανό;
Ώρες χάνετε με το μυαλό σας να σκέφτεστε  πράγματα γήινα και κοσμικά.
Ώρες αφαιρείστε στη δύναμη του σατανά που σας βάζει στο μυαλό να ασχοληθείτε με το ένα, με το άλλο, με το παρ’ άλλο  και σκεφτείτε τα όλα αυτά που σκέφτεστε αν έχουν αξία στην δική σας την ψυχή, αν έχουν αξία στη δική σας την ευτυχία. Ακόμα και τα δώρα της αγάπης Μου τα προσωπικά τα καταπατείτε που σας έδωσα, για να σκέφτεστε ανόητα πράγματα.
Χάνετε ώρες ατελεύτητες  με το να εκπαιδεύεστε με τη δύναμη του σατανά  στο κακό, στο φθόνο, στην σαρκικότητα, στην ηδονή και με αγωνία σας ικετεύω και σας παρακαλώ, αφήστε μονάχα πέντε λεπτά για να μου πείτε πως υπάρχω κι Εγώ για σας.
Χάνεται ώρες ατελεύτητες και θυμώνετε μεταξύ σας, εάν δεν ικανοποιήστε από όλα αυτά που πρέπει να δείτε και να κάνετε. Και όταν Εγώ σας ζητήσω μονάχα πέντε λεπτά να γονατίσετε, με πολύ ντροπή το κάνετε και με πολύ δυσκολία.
Ακόμα σας έδωσα τα δώρα, τα παιδιά, για να τα κατευθύνεται σ’ Εμένα και σεις με αθλιότητα, με ελεεινότητα, με αισχρότητα τα εκπαιδεύεται σαν κακοί γονείς μέσα στον όλεθρο του σατανά, μέσα από οτιδήποτε κακό σήριαλ. Οτιδήποτε κακό βλέπετε και τα παιδιά σας εκπαιδεύονται, πως θα κλέβουν αργότερα όταν θα μεγαλώσουν, ο άντρας τη γυναίκα του άλλου και η γυναίκα τον άντρα της άλλης. Πως θα εκπαιδεύονται στο φθόνο μέσα στα ναρκωτικά,μέσα στη θλίψη, τον πόνο, που έσπειρε ο σατανάς.

-Γιατί είστε τόσο κακοί γονείς;
-Γιατί είσαστε τόσο άθλιοι ελεεινοί γονείς;
-Εγώ αυτά σας δίδαξα;
-Εγώ αυτά σας έφερα στη γη;
-Εγώ αυτά σας είπα να κάνετε;
-Και είσαστε ευτυχισμένοι;
-Εγώ σας ερωτώ. Είστε ευτυχισμένοι παιδιά μου, με τον τρόπο που ζείτε; Είστε ευτυχισμένοι;
Αν είστε ευτυχισμένοι, να ξέρετε είστε κάτω από τη σκέπη Μου.
Αν όμως δεν είσαστε ευτυχισμένοι, να ξέρετε ότι κατάφερε ο σατανάς να σας βάλει θηλιά στο λαιμό, στα πόδια και στα χέρια και στην καρδιά και να σας κατευθύνει.

Σκεφτείτε τα όλα αυτά και σήμερα πριν πάρετε την πρώτη Μου αγάπη, πριν σας δώσω το Σώμα και το Αίμα του Γιού Μου,που Αυτός θα σας ανεβάσει στον ουρανό, θέλω να Μου υποσχεθείτε, αν προσέξατε ποτέ αυτά που λέει κάθε φορά ο λειτουργός Μου,«Πρόσχωμεν τα Άγια της Αγίοις».
-Που είναι η αγιότητα σας;
-Που είναι ο πόθος σας για Μένα;
-Που είναι ο έρωτάς σας για Μένα;
Μα λέτε, έχουμε πάρα πολλά λάθη και αμαρτίες που κάνουμε κάθε μέρα.
-Ποιος σας είπε ότι Εγώ κοιτάω τα λάθη και τις αμαρτίες σας;
-Ποια μάνα, ποιος πατέρας, κοιτάει τα συνεχόμενα λάθη που κάνει το παιδί του μες στο σπίτι;
Δεν βρεθήκατε πολλές φορές μες στο σπίτι και με αγανάκτηση είπατε στον γιό σας ή στην κόρη σας, «Σταμάτα βρε, παιδί μου,επιτέλους. Σταμάτα να κάνεις αυτή την ανοησία» Δεν το είπατε;
-Όμως πότε τον διώξατε  έξω από το σπίτι σας;
Κι Εγώ το ίδιο κάνω, γιατί είστε δικές Μου εικόνες. Και σαν δικές Μου εικόνες κάνετε αυτό που κάνω Εγώ κι Εγώ θα κάνω αυτό που κάνετε και σεις.
Δεν θα διώξω κανένα παιδί μες στο σπίτι Μου. Απλά αν εσείς θελήσετε να φύγετε, δεν μπορώ και να σας κρατήσω με το ζόρι. Ο άσωτος γιός ζήτησε μοναχός του να φύγει κι Εγώ τον άφησα να φύγει. Αλλά πάντοτε όταν έτρωγα στο σπίτι με τα υπόλοιπα Μου παιδιά και τους υπόλοιπους Μου θησαυρούς, τότε έβλεπα πάντα άδεια την καρέκλα του παιδιού Μου. Και εκεί για να μην το αντιληφθεί κανένας το πόσο πόνο είχα, έκλαιγε η καρδιά Μου. Και όταν έφευγαν όλοι, πήγαινα μοναχός Μου και έκλαιγα, γιατί ένιωθα ότι μου έλειπε το ένα μου παιδί.
Το ίδιο τώρα κάνω και με τον καθένα από σας. Κλαίω και οδύρομαι σαν βλέπω άδειες πολλές φορές τις θέσεις εκείνες, που Εγώ ετοίμασα για τον καθένα σας  στον ουρανό. Γιατί; Γιατί μόνοι σας  φύγατε από Μένα.

Εγώ τίποτα άλλο δεν ζητάω σήμερα. Να ξαναρθείτε πάλι σ’ Εμένα και σας το ζητάω πολύ περισσότερο τώρα από κάθε άλλη φορά, γιατί τώρα άφησα πλέον ελεύθερο τον σατανά να κυριαρχήσει, να κάνει αυτό που θέλει.

Να ξέρετε ότι μετά από αυτά τα Θεοφάνεια που Εγώ σήμερα θα αποκαλυφθώ, θα αναγεννήσω, θα αναβαπτίσω τον κάθε ταπεινό που θα μου ζητήσει, έστω με ένα δάκρυ, το έλεος και τη συγνώμη. Εγώ στην αγκαλιά Μου θα τον κρατήσω σαν βρέφος και στην καρδιά Μου θα τον κρύψω για να μην δει, να μην λυπηθεί, να μην πονέσει σε αυτό που τώρα έρχεται.
Σήμερα αναβαπτίζω τα παιδιά Μου, τα ετοιμάζω.

Αύριο όμως, ετοιμάζει και ο σατανάς το δικό του το έργο.
Η αυριανή μέρα θα είναι η έναρξη των χρόνων της Αποκάλυψης.
Θα δείτε και θα ζήσετε αυτά που έγραψε το Άγιο Μου Πνεύμα στην Αποκάλυψη.
Θα ζήσετε, θα δείτε, θα πονέσετε, θα κλάψετε και οδυνηρά θα αισθανθείτε αυτό που θα γίνει από το σατανά. Δεν θα ήθελα κανένα Μου παιδί να τα ζήσει και δεν θα τα ζήσει κανένας που θα είναι στην αγκαλιά Μου. Δεν θα τα ζήσει κανένας που θα ναι στην καρδιά Μου.
Εγώ σας ζητάω να βρεθείτε τώρα, τώρα, παρακλητικά, ικετευτικά μες στην καρδιά Μου.
Γιατί μόνο Εγώ μπορώ να σας κρύψω.
Μόνο Εγώ μπορώ να σας προστατέψω.
Μόνο Εγώ μπορώ να σας φυλάξω από αυτή την πυρφόρα δύναμη του σατανά.
 Οι Άγγελοί Μου, τα τάγματα των Αγγέλων, με την δικιά Μου ευλογία βρίσκονται δίπλα στον κάθε ένα στην κάθε μια ψυχή που θα Με αγαπήσει, που θα Με ερωτευθεί, που θα Με πει σήμερα δικό της Πατέρα, πραγματικά δικό της Πατέρα και όχι ψεύτικο πατέρα.

Πολλοί από σας είπανε ότι Με αγαπάνε, όπως αγαπάει η μάνα το παιδί της, αλλά δεν ήρθανε και ούτε θα έρθουνε για να δουν τον νεοβαπτισμό Μου. Τον βαπτισμό Μου και τον αναβαπτισμό τους να κάνω. Γι’ αυτό μην κοροϊδεύεται τους εαυτού σας, αφήστε πια τα ψέματα.
..........
Να μην ξανάρθει κανένας να πάρει το Σώμα και το Αίμα του Γιού Μου, δεν θέλω να ξαναπικράνετε τον Γιό Μου με τίποτα, εάν δεν είσαστε ταπεινοί και εξομολογημένοι. Σας ανέχτηκα πολύ καιρό και άφησα μέσα από τα λόγια της συμπόνια, της τρυφερότητας, της πολυευσπλαχνίας Μου, να σας πω πόσο αναζητώ το έλεος, να το δώσω σε εσάς. Πόσο αναζητώ την δικιάς σας τη φωνή, την ικετευτική φωνή, την αναζήτηση σας για να σας δώσω τη Χάρη Μου.
Να έρθω στην καρδιά σας να λιώσω τα  αμαρτήματα σας. Να διώξω όλες σας τις αμαρτίες, όλα σας τα πάθη κι Εγώ να σας αναβαπτίσω.
Όμως μάταια και αυτό πολύ καιρό τώρα το έψαχνα. Κανείς σας δεν είχε το φιλότιμο να έρθει με ταπείνωση και να πει: «Θεέ μου συγχώρεσε με. Έκανα αυτό το λάθος, έκανα αυτή την αμαρτία, συγχώρεσε με». Να το πει, να ταπεινωθεί, μα και αυτό δεν το κάνει.
Τώρα πλέον δεν σας επιτρέπω σε κανέναν να ξαναπαίρνεται το Σώμα και το Αίμα του Γιου Μου εάν δεν εξομολογήστε.
Πρώτα θα καθαρίζετε την καρδιά σας και μετά θα παίρνεται το Σώμα και το Αίμα του Γιου Μου. Αρκετά Τον πικράνατε!
Αρκετά Τον πληγώσατε!
Αρκετά Τον φραγγελώσατε!
Αρκετά Του βάλατε ακάνθινα στεφάνια!
Ένα Του έβαλαν οι Ιουδαίοι και εκατομμύρια φορές Του το ξαναβάζετε εσείς κάθε μέρα!
Μια φορά άγγιξαν με τη λόγχη την πλευρά Του και εσείς κάθε μέρα αγωνίζεστε ποιος θα Τον λογχίσει τις περισσότερες  φορές!
Του γεμίσατε τα πόδια και τα χέρια με άπειρες πληγές και το παιδί Μου,ο μοναχογιό Μου, πάντα υποφέρει! Υποφέρει γιατί Τον πληγώνεται εσείς με τα λάθη σας και ενώ είναι έτοιμος να σας συγχωρέσει για όλα σας τα λάθη, εσείς δεν έχετε το φιλότιμο και την ευγένεια  να του πείτε ένα συγνώμη!
-Που είναι; Πότε γονατίσατε;
Εάν σας ζητήσει ο σύντροφό σας, εάν σας ζητήσει ο Άγγελός μου μέσα από τη συνείδηση σας, εάν σας ζητήσει το παιδί σας, «έλα μπαμπά, έλα μαμά να προσευχηθούμε», η απάντηση που θα δώσετε είναι: «Εντάξει, παιδάκι μου, πήγαινε κι εγώ θα έρθω». Και όταν θα πάτε με το ζόρι θα αντέξετε δυο λεπτά και βιάζεστε πότε να τελειώσετε την προσευχή σ’ Εμένα. Σε ποιόν; Σ’ Εμένα;
Απαιτείται όμως από τα παιδιά σας να είναι κοντά σας.
Απαιτείται από τα παιδιά σας να σας ακούνε.
Απαιτείται από τα παιδιά σας να είναι υπάκουα, αφοσιωμένα με εμπιστοσύνη.
-Και σεις, που είναι η εμπιστοσύνη σας;
-Που είναι η αφοσίωση σας;
-Που είναι όλα αυτά που ζητάτε από τα παιδιά σας;

-Ανόητοι άνθρωποι δεν έχετε καταλάβει ότι ο σατανάς σας παγιδεύει;
-Σας έχει βάλει δεσμά και θα σας καταστρέψει;
Κι Εγώ από σήμερα σε εκείνον που θα θελήσει να μου ανοίξει την καρδιά, Εγώ θα έρθω μέσα και θα τον γεμίσω με τον έρωτά Μου.
Εκείνος που θα θελήσει σήμερα να μου πει συγνώμη μέσα από την ψυχή του, Εγώ θα έρθω και θα τον πλημμυρίσω με την απέραντη αγάπη Μου, με το έλεος Μου και την ευσπλαχνία Μου.

Αλλά όμως, όλοι εκείνοι που για άλλη μια φορά θα ατιμάσουν τον Γιό Μου, που για άλλη μια φορά θα πληγώσουν τον Μοναχογιό Μου, γι’ αυτόν τον Γιό που σήμερα βαπτίζεται και που αύριο θα σταυρώσετε, από σήμερα αποσύρω τα δώρα Μου και θα σας κάνω να ζείτε, όπως ζει ο Γιος Μου.
Θα σας κάνω να ζήσετε, να αισθανθείτε την πληγή που έχει ένας άνθρωπος, που πληγώνει τον αγαπημένο του.
Από σήμερα θα γίνει αυτό που έγραψε το Πνεύμα Μου μέσα στις Γραφές:
«Ήρθα να χωρίσω και όχι πλέον να ενώσω. Ήρθα να αρπάξω τον έναν και να αφήσω τον άλλο. Ήρθα να αρπάξω την ερωτευμένη μου ψυχή και να αφήσω εκείνον που μέχρι τώρα ούτε Με υπηρέτησε, ούτε Με υπηρετεί».

Εγώ από σήμερα, αυτούς που θα πάρουν την πρώτη Μου αγάπη, τον Γιό Μου, στην καρδιά τους, θα υπογράψουν το πρώτο συμβόλαιο, ότι θα Τον λατρέψουν.
Εκείνοι που θα έρθουν μετά να πάρουν και τον Αγιασμό Μου, Εγώ την βούλα Μου την πατρική θα βάλω, ότι από τώρα θα είναι βρέφη στην καρδιά Μου. Αυτό όμως θα εξαρτηθεί από εσάς.

Διαφορετικά, εάν δεν σεβαστείτε την αγάπη μου αυτή, εάν δεν σεβαστείτε τον Γιό Μου και τον ξαναπληγώσετε,  θα κάνω τον άντρα να μην έχει ποτέ την αγάπη της γυναίκας του και η γυναίκα να μην έχει ποτέ την αγάπη του άντρα της, για να καταλάβετε πόσο φοβερό, πόσο οικτρό, πόσο οδυνηρό είναι να ζεις σ’ ένα σπίτι και ο ένας να μην καταλαβαίνει τον άλλον.
Θα κάνω τις αντιθέσεις πολύ ποιο δυνατές.
Θα κάνω τις αντιθέσεις των παιδιών να μην σας θέλουν, για να ζήσετε αυτό που κάνετε εσείς σ’ Εμένα. Για να νιώσετε πόσο οδυνηρό πράγμα είναι να σας ποθώ, να κλαίω για σας, να τρέχω πίσω σας, σαν την μαμά την στοργική να μην πάθετε τίποτα, και σεις να φεύγετε όλο και ποιο μακριά.

Σήμερα, η Χάρις του Αγίου Μου Πνεύματος, θα χωρίσει τους πάντες.
 Μέσα σ’ ένα σπίτι είσαστε και ζητώ από τους δυο σας όπως Εγώ σας ένωσα στο μυστήριο του γάμου και σας είπα να  γίνεται ένα σώμα «και έσονται οι δυο εις σάρκα μία»  να γίνετε και μια ψυχή για να σας ευλογήσω. Γιατί; Μέσα από την ένωση του σώματος, μέσα από την ένωση των αισθήσεων σας, να νιώσετε την ανάγκη που έχω να γίνεται εσείς τα αντρόγυνα και μια ψυχή, μια καρδιά, ένας νους, ένα πνεύμα, για να έρθω Εγώ να χαριτώσω σαν ένα, την οικογένεια σας.
Δεν είσαστε πλέον δυο. Είσαστε ένα μέσα στο γάμο αλλά εσείς πάλι  τα ξανακάνατε δυο.
Εγώ σας ένωσα και σας είπα να είστε ένα και σεις αγωνίζεστε να γίνεται πάλι δυο.
Ο ένας να τραβά από δω και ο άλλος να τραβά από κει και αυτό το κάνετε γιατί δεν ποθείτε Εμένα και δεν έχετε Εμένα σφραγίδα και αναφορά σας.

Γι’ αυτό και τώρα θα επιτρέψω πλέον στον καθένα να Με αναζητάει με όλη του την καρδιά.
Εάν ο άντρας με αναζητάει με όλη του την καρδιά, να υποφέρεις γυναίκα που δεν θα έχεις πλέον τον άντρα σου κοντά σου.
 Εάν εσύ γυναίκα με λατρεύεις και με ερωτεύεσαι θα τραβήξω την καρδιά σου τόσο δυνατά και θα την κάνω κτήμα δικό Μου και θα σε βάλω σαν βρέφος στην καρδιά Μου και ας κλαίει ο άντρας σου που δεν θα έχει τη γυναίκα του δίπλα απόλυτα δική του, γιατί δεν το αξίζει να είσαι δίπλα του όπως και εσύ δεν αξίζει να είσαι δίπλα στη γυναίκα.
Σήμερα θα γίνουν αντιθέσεις πολύ δυνατές για να καταλάβετε  όλοι,  ότι δεν είσαστε τίποτα χωρίς τη Χάρη Μου. Εγώ σας τα έδωσα αυτά και εσείς τα πετάτε, εσείς τα ξευτελίζετε, εσείς τα ελεεινολογείτε.

......................................
Από σήμερα, λέει ο Θεός, Είμαι έτοιμος να αναβαπτίσω τον καθένα από εσάς που θα θελήσει να Μου παραδώσει την ψυχή.Αλλά δεν θα θελήσω με τίποτα να δώσω τη Χάρη Μου σ’ εκείνον τον ανόητο που θα Με περιφρονήσει.
Αλίμονο σε όλους εκείνους που δεν έχουν μάθει ότι Εγώ σας τα χάρισα όλα αυτά.
Αλίμονο σ’ εκείνον, που σαν τον αγενή, σαν τον ανάξιο, δεν εκτιμάει ότι Εγώ σαν Θεός του τα χαρίζω. Θα του τα ξαναπάρω πίσω για να ξαναζήσει τη μόνωση του. Θα του ξαναπάρω, ότι ποιο πολύ αγαπά γιατί δεν το αξίζει.Γιατί από σήμερα θα τραβήξω όλες τις ψυχές εκείνες που θα Με λατρέψουν απόλυτα.  Δικές Μου θα γίνουν ξανά, όπως έγινε στον πρώτο μου διωγμό.

Σ’ ένα σπίτι υπήρχε άντρας και γυναίκα. Ο ένας Με αγαπούσε, ο άλλος  Με μισούσε. Έπαιρνα την μια ψυχή από εκεί και την θυσίαζα στο βωμό του έρωτά μου και αυτή ήταν Αγία και ήταν πάντα σαν παιδί  στο θρόνο Μου. Έτσι θα γίνει τώρα ξανά .

Όσοι έχετε μυαλό συνέλθετε.
Όσοι έχετε πίστη σ’ Εμένα ακολουθήστε με.
Όσοι έχετε λατρεία και γνώση αυτών που σήμερα γίνεται, ελάτε πιστά, αφοσιωμένα και αφήστε Μου την καρδιά σας.

Σήμερα στο χέρι σας είναι ή να αγιάσετε ή να ξεπαγιάσετε.
Ή να ανεβείτε ή να χαθείτε.
Ή να γίνεται ένα με τον Θεό ή να μείνετε μακριά έξω του Νυμφώνος.
Μην αρκεστείτε σε αυτά που λέτε «μα είμαστε καλοί άνθρωποι, μα κάνουμε καλά πράγματα, μα πάμε στην εκκλησιά». Παιδί μου, δέκα παρθένες υπήρχανε στην παραβολή Μου, και οι πέντε μονάχα ήταν οι φρόνιμες. Οι άλλες πέντε ήταν μωρές και σεις μην αγωνίζεστε να μοιάσετε με τις μωρές παρθένες. Μην αρκεστείτε στο ότι είμαι καλός άνθρωπος, στο ότι κάνω τον σταυρό μου, στο ότι πάω πότε-πότε στην εκκλησιά. Μην σας κοροϊδεύει ο σατανάς. Το καντήλι της αγάπης σας,της καρδιάς σας δεν έχει ανάψει. Και όπου δεν υπάρχει καντήλι αναμμένο,δεν υπάρχει φως για να πορεύεστε σωστά.
Ή θα ρθείτε να γίνεται ένα στην αγκαλιά Μου ή μείνετε μακριά Μου.
Ή μείνετε στην αγκαλιά Μου ή θα σας κερδίσει ο σατανάς.
Διαλέξτε σήμερα ποιόν  θέλετε.
Εμένα, τον Θεό της στοργής, της τρυφερότητας, της απόλυτης Αγάπης;
Ή τον καταστροφέα εκείνον που σας κορόιδεψε, που βάζει ψεύτικες μάρκες και φαίνεται πολύ ωραίος απέξω  αλλά καταστρέφει την ψυχή σας; Διαλέξτε.

Σήμερα  για άλλη μια φορά σας μιλάω και σας λέω πως σας λατρεύω και σας ερωτεύομαι .
Ο Θεός, είναι αγαπητοί μου ερωτευμένος.
Σκεφτείτε τι ζητάτε από τον έρωτα σας για να δείτε τι ζητάει Εκείνος από σας .
Αν έχετε την απαίτηση αυτόν που αγαπάτε να είναι δίπλα σας, έχει κι Εκείνος την απαίτηση και εσείς να είστε κοντά Του. Εάν αυτό δεν Του το δίνετε,  ούτε κι Εκείνος αυτό θα σας το δώσει.
Θα σας τα πάρει τώρα όλα.
Αυτό είναι το μήνυμα Του. Θα σας πάρω ότι σας χάρισα. Είστε άξιοι της μοίρας σας.
Κανένα Μου όμως παιδί δεν θέλω να είναι ανάξιος της αγάπης Μου .

Συμβαίνουν πράγματα παράξενα πολλά.
Δεν είναι μια απλή βάπτιση σήμερα.
Σήμερα το Άγιο Πνεύμα θα κατέβει για να μπει στις καρδιές.
Αλλά Εκείνος λέει δεν θα μπει σε όλες τις καρδιές γιατί δεν Τον ζητάνε όλοι.
Σήμερα θα έρθει σαν Φως να ξαπλωθεί μέσα στις καρδιές σας.
Θα σας χαρίσει πολλά πράγματα, αλλά η θλίψη Του είναι μεγάλη γιατί δεν Τον δέχονται όλα τα παιδιά. Δεν θα μπει σε όλες τις ψυχές.

Εγώ εύχομαι όλοι όσοι είσαστε εδώ να ανοίξετε την καρδιά σας και να μπει μέσα.
Θα ναι κρίμα να χάσετε αυτή την ευκαιρία. Ένας χρόνος θα κάνετε να ξαναζήσετε αυτό που θα γίνει σε λίγο και ίσως σ’ ένα χρόνο να μην είναι τα ίδια πράγματα στη θέση τους.
Σας εύχομαι να αγαπήσετε τον Θεό και με απόλυτη εμπιστοσύνη να Του αφιερωθείτε.
Με απόλυτη αγάπη να Τον σκέπτεστε και αλλάξτε τις συνήθειες σας.
Πολλές φορές σας παρακάλεσα να γονατίζετε και να προσεύχεστε, να ικετεύετε, δεν το κάνατε και Εκείνος λέει ότι θα χαθούν πολλοί άνθρωποι πλέον τώρα στο κακό αυτό που έρχεται.
Θα αφεθεί τόσο πολύ η δύναμη του σατανά να πειράξει τα σπίτια σας, θα πειράξει τα παιδιά σας, θα πειράξει τους συντρόφους σας, θα πειράξει την τσέπη σας, θα πειράξει την καρδιά σας, θα πειραχτούν τόσα πολλά που ο άνθρωπος πλέον με οδύνη θα γονατίζει και θα λέει:
«Σε παρακαλώ, Θεέ μου, σώσε με. Δεν αντέχω άλλο. Βοήθησε με!». Αλλά δεν θα ακούει ο ουρανός. Γιατί τότε σαν τα ανάποδα παιδιά, που η μάνα προσπαθεί μια φορά με το καλό, δυο φορές με το καλό, τρεις φορές με το καλό και δεν συνέρχονται, τότε θα αφήσει να πληγωθούν πολύ, να πληγωθούν πολύ, το ξαναλέω, να πονέσουν πάρα πολύ και μετά πλέον θα νιώσουνε το έλεος Του. Αλλά όχι όπως πρώτα το έλεος Του μέσα από τα παθήματα τους. Όχι το έλεος Του μέσα από την απάλειψη των παθημάτων. Φοβερό πράγμα αυτό.

..................................
 Όσοι από σας σαν βρέφη θα μείνουν στη δική Του αγκαλιά την μητρική, θα  γίνει όπως γίνεται με το μικρό το παιδάκι, το μωρό μέσα στην αγκαλιά της μάνας του, που συνέχεια βυζάνει το νέκταρ της στοργικής της αγάπης και είναι παραδομένο με πλήρη εμπιστοσύνη, με πλήρη αφοσίωση στη μητρική αγάπη. Δεν έχει να σκεφτεί τίποτα. Και να ξέρετε ότι μόνο αυτά τα παιδιά θα ζήσουν, θα επιβιώσουν και δεν θα νιώσουνε τον πόνο που έρχεται.
Αλίμονο  όμως σ’ εκείνα τα παιδιά που θα θελήσουνε μόνα τους να χαράξουν το δρόμο της ανοησία τους. Τότε θα ζήσουνε τον πόνο.
Σας τα λέω αυτά γιατί Εκείνος λέει ότι η αυριανή ημέρα είναι η έναρξη των  προφητικών χρόνων της Αποκάλυψης. Αρχίζει η Αποκάλυψη με ότι αυτό σημαίνει. Εγώ ξέρω ότι διάβασα από την Αποκάλυψη του βιβλίου. Και  ο ουρανός λέει θα επαναστατήσει και θα το δείξει με σημάδια. Και η γη θα επαναστατήσει και θα το δείξει με σημάδια. Και στα σπίτια σας θα γίνει επανάσταση και θα χωριστείτε όλοι σας.
Λέει εάν εσύ γυναίκα  αγαπάς τον Θεό, προσπάθησε να βοηθήσεις τον άντρα σου και τα παιδιά σου. Αν δεν σε ακολουθήσει, ας τον. Αγάπα Εμένα πλέον που ευλόγησα την αγάπη σου αυτή. Εφόσον εκείνος δεν την σέβεται, δεν θα την έχει.
Εσύ άντρα  που θα αγαπάς Εμένα, θα Με λατρεύεις και η γυναίκα σου είναι ανόητη και δεν θέλει να σε ακολουθήσει στην πίστη στον Θεό, άφησέ την. Δίδαξέ την, γιατί έχεις χρέος σαν άντρας να την διδάξεις. Έχεις χρέος σαν πατέρας να διδάξεις στα παιδιά σου. Αν δεν σε ακολουθήσει ας την.
Αυτή θα την αφήσω εκεί να ζήσει την σαρκικότητα της και την ανοησία της κι εσένα σαν το μεγάλο το δοχείο που είναι γεμάτο αγάπη για Μένα, Εγώ θα πάρω από την κανάτα του Αγίου Πνεύματος και θα σε γεμίσω και με άλλο πολύ νερό, το ύδωρ της ζωής.  Θα σε γεμίσω από την δική Μου την αγάπη και θα νιώθεις την χαρά. Τώρα πλέον θα γίνει χωρισμός. Θα το ζήσετε.
Λέει ότι θα το ζήσουνε όλες οι οικογένειες. Αλίμονο στις οικογένειες που είναι χωρισμένοι, που δεν σέβονται τον Θεό.

Αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά που κάνει μπαίνοντας στα σπίτια εκείνα που Τον λατρεύουν και οι δύο. Λέει ότι αυτά τα σπίτια είναι δικά Μου. Είναι το σπίτι Μου. Είναι η καρδιά Μου. Λέει για τον άντρα:«Αυτό είναι το σπλάχνο Μου». Λέει στη γυναίκα:«Αυτή είναι το σπλάχνο Μου. Την λατρεύω, την αγαπάω, ζω γι’ αυτήν. Όποτε τα μάτια Μου γυρνάω στον κόσμο, έχω τόσες πληγές από τον πόνο που Μου δίνουν και γυρνάω λέει σε αυτά τα σπίτια και γεμίζει η καρδιά Μου χαρά και η προσευχή τους που κάνουν όταν γονατίζουν με απλότητα ενώπιον Μου είναι τόσο πολύ ευωδιαστή. Είναι τόσο πολύ το μύρο που δεν είναι σαν το ανθοδοχείο που σπάτε εσείς και γεμίζει εδώ ο τόπος ευωδία. Η ευωδία λέει της οικογένειας, όταν προσεύχονται και οι δυο, είναι τόσο δυνατή που μαζεύονται λέει τάγματα Αγγελικά να πάρουν από αυτή την ευδία και να την ανεβάσουν στο Θρόνο Μου. Αυτή η ευωδία μένει μπροστά στο Θρόνο Μου μόνιμα, γιατί είναι ευωδία του Θρόνου Μου. Είναι η ευωδία των ερωτευμένων ψυχών σ’ Εμένα.  Είναι η ευωδία των Αγίων Μου.
......................

Τώρα ένα να θυμάστε:Πατέρας μας, ποιος είναι μονάχα;
-Ο Θεός!
Και ο Θησαυρός μας, ποιος θα ναι;
-Ο Μονογενής Του Γιός!
Οδηγός μας στον δρόμο του ουρανού, ποιος θα ναι;
-Η Βασίλισσα Του και όλοι οι Άγιοι  θα ναι δικοί σας συμπαραστάτες .

Στο χέρι σας είναι σήμερα  ή να αλλάξετε ζωή, να γίνεται σαν Άγγελοι.
Ή να μείνετε έξω από τον νυμφώνα για να ζήσετε τον πόνο και την πληγή που έρχεται.
Έρχεται γρήγορα. Είναι ο καβαλάρης του πόνου. Έχει ανέβει  πάνω στο άλογο και τρέχει με τέτοια ταχύτητα που και τα υπερηχητικά αεροπλάνα δεν θα μπορούσανε να το ξεπεράσουνε.
Γι’ αυτό, από αυτό τον μήνα και μετά θα ζήσετε την έναρξη πλέον των χρόνων της Αποκάλυψης.
Αυτά σας τα λέω με όλη την απλότητα. Σας λέω ότι θέλει Εκείνος να μάθετε και όλα εκείνα που θέλει να αλλάξετε.

Εγώ θα σας ευχηθώ να βρεθούμε όλοι μαζί μια μέρα στον ουρανό. Τώρα πλέον όλα είναι δύσκολα. .............
Μαζεύει ο σατανάς δικούς του ανθρώπους και υπογράφουν τι θα γίνει. Θα ζήσουμε πολέμους φρικτούς. Θα ζήσουμε πείνα ολέθρου. Θα ζήσουμε καταστροφές φανταστικές. Θα ζήσουμε αρρώστιες απίθανες. Θα ζήσουμε την πιο χειρότερη μοναξιά.
Αλλά όλα αυτά δεν θα αγγίξουνε, το ξαναλέει Εκείνος, όσα παιδιά Μου θα θελήσουνε με εμπιστοσύνη να ακουμπήσουνε στην καρδιά Μου. Αυτά τα παιδιά Μου  θα τα προστατέψω, όπως μια μάνα αγκαλιάζει το παιδί της σφιχτά και δεν αφήνει σε κανέναν να της το πάρει.
Έτσι κι Εγώ διεκδικητικά δεν πρόκειται να αφήσω αυτές τις καρδιές, τα βρέφη Μου αυτά, έτσι μας λέει, δεν θα αφήσω τα σπλάχνα Μου αυτά να πάθουν τίποτα κακό.
Εύχομαι να είστε τα σπλάχνα Του.
Ο Θεός να σας ευλογεί!

(ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ Π. ΕΛΠΙΔΙΟΥ ΒΑΓΙΑΝΑΚΗ ΣΤΗ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ 2012)


ΕΚΤΥΠΩΣΗ